Asigurarea este o

PROMISIUNE

Promisiunea ca esti corect protejat prin
asigurare si ca vei primi despagubirea la timp.

    

Trust Provider

EUROARC

Suntem partenerul tau de incredere;
este o onoare sa lucram pentru tine.

Servicii ireprosabile

de BROKERAJ

Perfect adaptate nevoilor tale de asigurare.
Intotdeauna la timp.

Protectie maxima

prin ASIGURARE

Prin valoarea adaugata pe care o furnizam,
contribuim la securitatea ta financiara.

Profesionalism

Oferim servicii ireprosabile, perfect adaptate nevoilor de asigurare ale clientilor.

Siguranta

Detinem o asigurare de raspundere civila profesionala in valoare de 1,7 milioane euro.

Buna credinta

Reprezentam cu onestitate interesele clientului, fiind membru fondator al UNSICAR.

Respect reciproc

Ne respectam profesia, clientii si promisiunile facute.

Parteneriat

Suntem 100% orientati catre client; construim relatii pe termen lung.

Despre noi. Despre incredere.

 

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati osteneala."
 

Regina Isabela catre Cristofor Columb 

Asemeni lui Columb, cu incredere si indrazneala, incepand din 1997, am plutit drept inainte. Cel mai adesea am facut-o cu vant din pupa, dar nu ne-am temut nici de vremea rea; cu tarie de caracter si intelepciune ne-am calit pe vreme de furtuna; am navigat prin ape adanci si necunoscute, dar, lucrul cel mai important, intotdeauna am ajuns cu bine la destinatie. Va invitam sa navigam impreuna pe calea succesului!

Misiune

Sa oferim clientilor nostri cele mai bune solutii de asigurare, perfect adaptate nevoilor acestora de protectie, cu cel mai mic cost posibil.

Viziune

Prin valoarea adaugata pe care o furnizam partenerilor nostri, consolidam securitatea financiara a acestora si contribuim in egala masura la dezvoltarea conceptului de protectie prin asigurare, asumandu-ne rolul de formator al comunitatii de asigurari din Romania.

Etica

In calitate de membru fondator al UNSICAR, EuroArc a aderat la Codul etic al Uniunii. Citeste codul etic al brokerilor de asigurari.

Istoric

Infiintata in 1997, EuroArc este o societate independenta de brokeraj in asigurari cu capital integral romanesc. Inca de la inceput, EuroArc

s-a pozitionat pe piata asigurarilor ca un broker dinamic, inovativ si proactiv. Datorita excelentelor relatii de colaborare cu asiguratorii, EuroArc a devenit de-a lungul anilor un nume sinonim cu credibilitate.

EuroArc ofera servicii de calitate, avand mereu in centrul preocuparilor sale grija fata de CLIENTUL-ASIGURAT, oferindu-i acestuia, pe langa servicii competitive si personalizate, promptitudine in ofertare, flexibilitate si siguranta prin produsele de asigurare, asistenta pe durata derularii contractului si in instrumentarea dosarelor de dauna.

Sloganul nostru “EuroArc – Trust provider” defineste in mod fidel esenta brokeraj-ului in asigurari; suntem furnizori oficiali de incredere pentru toti partenerii nostri, intr-un domeniu in care increderea este primordiala.

EuroArc este membru fondator al UNSICAR (Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania), militand activ pentru cresterea recunoasterii publice a rolului intermediarilor in asigurari.

Privim spre viitor...
Investim timp si bani in continua dezvoltare a serviciilor, produselor, activelor, oamenilor si tehnologiei.
Suntem increzatori ca prin experienta, loialitate, profesionalism, expertiza si integritate vom deveni o companie de brokeraj in asigurari si mai puternica, un adevarat reper al industriei de profil din Romania.

Autorizare

Euro Arc Insurance Broker s.r.l. este autorizat de Comisia de Supraveghere a Asigurărilor(CSA) in baza deciziei nr. 54/27.11.2001 si inmatriculata in Registrul Brokerilor de Asigurare sub nr. RBK-054/10.04.2003 conform legislaţiei în vigoare. Persoana semnificativa inregistrata la CSA este dl. Mihai Iorgoveanu – director general al Euro Arc Insurance Broker, mihai.iorgoveanu@euroarc.ro.