Asigurarea este o

PROMISIUNE

Promisiunea ca esti corect protejat prin
asigurare si ca vei primi despagubirea la timp.

    

Trust Provider

EUROARC

Suntem partenerul tau de incredere;
este o onoare sa lucram pentru tine.

Servicii ireprosabile

de BROKERAJ

Perfect adaptate nevoilor tale de asigurare.
Intotdeauna la timp.

Protectie maxima

prin ASIGURARE

Prin valoarea adaugata pe care o furnizam,
contribuim la securitatea ta financiara.

Broker
dedicat

Stim ca fiecare client este diferit si tocmai de aceea alocam un broker dedicat.

Promptitudine
maxim 24h

Ne angajam sa raspundem cerintelor tale de asigurare in maxim 24 ore.

Expertiza
minim 3 oferte

Gratie expertizei echipei noastre iti recomandam cea mai buna oferta de pe piata.

Garantia
pretului

Concepem oferta de asigurare ca si cum am face-o pentru noi insine - cu cel mic pret.

Asistenta
in caz de dauna

Iti vom fi alaturi atunci cand vei avea nevoie cel mai mult.

Promisiunea noastra. In 5 puncte.

Asigurarea este o promisiune. Promisiunea ca esti protejat prin asigurare, ca platesti pretul corect pentru aceasta, ca vei primi despagubirea la timp si in cuantumul asteptat. Pe scurt, promisiunea ca atunci cand vei avea nevoie de noi iti vom fi alaturi cu toata experienta si devotamentul nostru. La toate acestea adaugam promisiunea noastra in 5 puncte:

5 motive pentru a alege Euro Arc Insurance Broker:

1. Broker dedicat

Stabilim relatii personale. Promovam unicitatea si originalitatea. Stim ca fiecare client este diferit si tocmai de aceea alocam un broker dedicat fiecarui client. Astfel, intelegem mai bine profilul clientului si suntem in masura sa oferim solutii tailor-made.

2. Promptitudine – maxim 24 ore

La noi nu suna niciodata “ocupat”. Fie ca este vorba de telefon, fax sau e-mail, raspundem intotdeauna solicitarilor tale cu maxima promptitudine. Nu suntem birocratici. Ne angajam sa raspundem cerintelor tale de asigurare in maxim 24 ore (cu exceptia asigurarilor speciale care necesita un tratament suplimentar specific – de ex. aprobarea reasiguratorului).

3. Expertiza - minim 3 oferte

Cunoastem bine piata asigurarilor. Echipa noastra se specializeaza in mod continuu si este experta in intelegerea conditiilor de asigurare, a clauzelor, fransizelor, “capcanelor”, particularitatilor contractuale. Gratie expertizei echipei noastre suntem in masura sa iti recomandam cea mai buna oferta de pe piata. Nu ne oprim insa aici. Ne angajam sa iti oferim intotdeauna cele mai bune 3 oferte, ca tu sa alegi in deplina cunostinta de cauza.

4. Garantia pretului

Ne preocupa in permanenta sanatatea financiara a clientilor nostri. Sprijinind clientii sa prospere, ne ajutam pe noi. Tocmai de aceea, concepem fiecare oferta de asigurare ca si cum am face-o pentru noi insine. Adica, cu cel mic mic pret posibil. Garantat! (Ne angajam sa platim diferenta de pret daca prima oferita de noi este mai mare decat cea practicata direct de catre asigurator).

5. Asistenta in caz de dauna

Valoarea unei asigurari se probeaza doar in momentul aparitiei unei daune. De aceea, te asiguram ca iti vom fi alaturi atunci cand vei avea nevoie cel mai mult.
In caz de dauna, oferim asistenta in legatura cu notificarea prompta si corecta a asiguratorului, documentarea evenimentului, negocierea si solutionarea solicitarilor de despagubire. Vom fi acolo pentru ca tu sa obtii despagubirea corecta in cel mai scurt timp posibil.